Haljina 'Made in BiH' na crvenom tepihu ceremonije Golden Globe

Radiosarajevo.ba
Haljina 'Made in BiH' na crvenom tepihu ceremonije Golden Globe
Instagram / Haljina Kaftan Studija

 Bh. brand Kaftan Stsudio, koji je u protekloj 2019. godini zabilježo značajan međunarodni uspjeh, ponovo ima razloga za ponos.  

Na svečanon crvenom tepihu 77. dodjele Zlatnog Globusa, koja je sinoć održana u Los Angelesu, ponovo je prošetala jedna od haljina sjajnog Kaftan studija iza kojeg stoji dizajnerski duo Nermina Hodžic i Emina Hodžic Adilović.

Zlatni globus: Joaqinu Phoenixu nagrada za ulogu Jokera

Drama o prvom svjetskom ratu "1917" i "Bilo jednom u Hollywoodu" osvojili su nagradu Zlatni globus u kategoriji drame odnosno komedije na svečanoj dodjeli u nedjelju na Beverly Hillsu.

Glumac Jared Harris koji je nominovan za nagradu za najboljeg glumca u seriji Černobil, koja je osvojila nagradu Zlatni Globus za najbolju tv seriju, se na crvenom tepihu svečane dodjele nagrada pojavio u društvu supruge Allegra Riggio koja je za ovu priliku odabrala dizajn BH brenda Kaftan studio. 

Nakon prošlogodšnje dodjele Oscara kada smo zahvaljujući fantastičnom dvojcu Kaftan studija, prvi put u istoriji nase zemlje imali bh. dizajn na jednom tako važnom svjetskom događaju, sa red carpeta Zlatnog Globusa stiže nova potvrda vrhunskog kvaliteta Kaftan studio dizajna. Time se i ponovno ispisuje istorija nase mode jer je ovo također prvi put da se bh. dizajn pojavljuje na prestižnom eventu Golden Globe.  Zvanice su nosile kracije s potpisima  Dior, Chanel, Oscar De La Renta, Iris van Hapren, Valentino, te mnoga druga najznačajnija dizajnerska imena. Lijepo je kada se među njima nađe i brend Made in BIH.

Ponos bosanski: Kreacije naših dizajnera na svečanoj dodjeli Oskara

Haljina "Made in BiH" na najprestižnijoj manifestaciji na svijetu (FOTO + VIDEO)

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije