Fantastičan koncert Dine Merlina u Beču

Radiosarajevo.ba
Fantastičan koncert Dine Merlina u Beču
Fantastični performans Dine Merlina u Beču najbolja uvertira za novogodišnji spektakl u Sarajevu!

Dino Merlin i njegov prateći bend su ovacijama dočekani i ispraćeni nakon fantastičnog performansa koji su priredili vjernoj publici u Beču u dvorani Pyramide Vösendorf.

Da se očekuje energijom ispunjen show i vizuelno-scenski spektakl već je postalo sinonim za koncerte Dine Merlina u okviru aktuelne turneje Hotel Nacional koja već treću godinu za redom obara sve rekorde posjećenosti i kojoj je do sada prisustvovalo više od 500.000 ljudi.

Tačno dvije godine nakon posljednjeg koncerta u ovoj istoj dvorani publika je uživala u osvježenoj set listi i potpuno novim elementima show-a pod palicom karizmatičnog Dine, a sudeći po reakcijama, sinoćnji koncertni sannajbolja je uvertira za kulminaciju koncertne sezone.

Nakon Beča svi putevi vode u Bosnu i Hercegovinu: novogodišnja noć (31.12) na Trgu Bosne i Hercegovine u Sarajevu! Sve informacije mogu se pronaći na: http://www.dinomerlin.com/NovaGodina2017.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije