Emotivno na svečanoj premijeri novog "Star Warsa" u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Emotivno na svečanoj premijeri novog "Star Warsa" u Sarajevu
Fanovi Sile u Sarajevu su u ponedjeljak navečer prisustvovali pretpremijeri nove epizode kultne sage Ratovi Zvijezda - Posljednji Jedi (Star Wars: The Last Jedi).

Pretpremijera filma održana je u sarajevskom kinu Meeting Point na radost brojnih fanova koji su prisustvovali večerašnjoj projekciji.

Podsjećamo, ljubitelji Star Wars filmova su imali priliku vidjeti starijeg Luke Skywalker na kraju filma The Force Awakens, ali tek u ovom filmu, The Last Jedi, će on napokon imati priliku ponovno blistati, nakon više od tri desetljeća i filma Return of the Jedi. 

Gledatelji iz Sarajeva film će od četvrtka 14. decembra imati priliku gledati u kinima Cinema CIty i Meeting Point. Požurite po vaše ulaznice.

Zvijezde filma su Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Gwendoline Christie i Andy Serkis u povratničkim ulogama. Novi glumci su Benicio del Toro, Laura Dern i Kelly Marie Tran. Fisher je umrla u decembru 2016. godine i uloga u The Last Jedi će joj biti posljednja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije