Divne priče o prijateljstvu: Čupo je najljepši udomljeni pas u Sarajevu!

Jasmina Ćebo
Divne priče o prijateljstvu: Čupo je najljepši udomljeni pas u Sarajevu!
Predstavništvo Fondacije Dogs Trust u Bosni i Hercegovini danas je po drugi put ove godine organiziralo poseban događaj za udomljene pse i njihove vlasnike u My Face caffe-u, na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu.

Vlasnicima udomljenih pasa je tokom događaja uručen i poklon bon kojim DOgs Trust udomljene ljubimce časti sve učesnike poklonom, tj.  kvalitetnom dekicom sa imenom psa, i dodatno, vaučerom u vrijednosti od 20 KM s kojim u veterinarskoj stanici za svoga psa mogu dobiti potreban tretman, i/ili kupiti potrepštine u pet shop-u.

Cilj natječaja i ovog događaja je podizanje svijesti o važnosti udomljavanja pasa te odgovornog vlasništva pasa kao najvažnijeg elementa za rješavanje problema pasa lutalica.

"Tu smo danas da se družimo i uručimo divne nagrade, i prije svega, pogledamo ove divne video priče", kazala je novinarima Sanja Bianculli, službenica za odnose sa javnošću i marketing, nakon što je predstavila i prisutne goste upoznala s programom, te uručila glavne nagrade.

Tako je ove godine prvu nagradu odnio udomljeni pas Čupo, drugoplasirani je bio pas Bela, dok su treću nagradu podijelili pas Hektor i Neli.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije