Danas u Sarajevu počinje lov na Jack Daniel’s blago

Promotivni tekst
Danas u Sarajevu počinje lov na Jack Daniel’s blago
/ Jack Daniel's bačva
Nakon Amerike, Njemačke i Australije, lov na Jack Daniel’s bačvu danas počinje u Sarajevu!

Otkako su iz Jack Daniel’sa povodom obilježavanja 150 godina destilerije, pokrenuli kampanju ‘Barell Hunt’,  pronađena je jedna  trećina nagradnih bačvi od 150 koliko je skriveno širom svijeta. Nakon Amerike, Njemačke, Australije i drugih, na redu je lov u Bosni i Hercegovini.  Iz Jack Daniel’sa su nam otkrili da je bačva već skrivena u Sarajevu, a lov na nju kao i nagrade koje skriva počinje danas.

“Potraga za bačvom u Bosni i Herecgovini starta u subotu, 13.08. Kultna bačva napravljena od američkog hrasta glavni je krivac prepoznatljivog i svima nam obožavanog okusa Jack Daniel’sa, pa nije neobično  što je upravo bačva odabrana kao predmet potrage, a ujedno i nagrada. Naravno, sve ono što sretni pronalazač, nađe u bačvi također je dio nagrade.   

Prvi trag koji će voditi do bačve će biti objavljen u 16:00h na službenoj Jack Daniel’s BiH FB stranici.

Ukupno četiri traga voditi će do skrivenog blaga. Nadamo se da će i u Sarajevu, kao i u svim ostalim gradovima dosada, biti velikog interesa za sudjelovanjem u ovoj zanimljivoj kampanji našeg branda. Sarajevske detektive pozivam da pronađu  pravila sudjelovanja i detalje kako otključati pronađenu bačvu na našoj službenoj FB stranici,” – izjavio je Jozo Kolobarić, brand manager Jack Daniel's u BiH.

U potrazi mogu sudjelovati svi punoljetni  državljani Bosne i Hercegovine. Pratite tragove na službenoj Jack Daniel’s Facebook stranici koji će vas odvesti do skrivenog blaga.

Uključi se u potragu!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije