Bosanska Krupa: Izvučeni dobitnici rođendanskog TV Binga

Promotivni tekst
Bosanska Krupa: Izvučeni dobitnici rođendanskog TV Binga

U nagradnoj igri Lutrije BiH Sretno uplatno mjesto, u četvrtom izvlačenju,  sreća se ponovno osmjehnula igračima iz Unsko-sanskog kantona. Prije dvije sedmice Sretno uplatno mjesto je bilo jeBihaću, dok se u posljednjem izvlačenju pomjerilo samo tridesetak kilometara dalje u Bosansku Krupu, općinu smještenu u dolinama dvije prelijepe rijeke, Une i Krušnice.

Glavnu nagradu iznosa 1.000 KM je dobio Sabit Latić, koji kaže da je redovan igrač TV Binga. Zajedno s porodicom je gledao izvlačenje i kada je vidio da je izvučeno prodajno mjesto u Bosanskoj Krupi, odmah je provjerio svoj žuti Bingo listić.

Dobitnik 1.jpg - undefined

Kako nam je rekao, imao je šta vidjeti, jer je upravo njegov žuti Bingo listić bio dobitni, što je izazvalo oduševljenje cijele porodice. Sabit je posebno želio istaknuti da mu je drago što je upravo njegov listić donio radost i svim ostalim igračima koji su svoje listiće kupili na ovom uplatno-prodajnom mjestu Lutrije BiH. Svi ostali igrači podijelili su iznos od 5.000 KM na jednake dijelove, a uzimajući u obzir da ih je bilo ukupno 132, njihov pojedinačni dobitak iznosi po 37,90 KM.

Dobitnik glavne nagrade Sabit Latić, samo je  jedan od brojnih redovnih igrača TV Binga, koji potvrđuju da je igra TV Bingo jedan od najdugovječnijih Lutrije BiH. Njegov uspjeh se ogleda i u društvenoj odgovornosti koju TV Bingo propagira sve ove godine. Pored novčanih dobitaka, koji su usrećili brojne porodice, TV Bingo ugostio je veliki broj udruženja koja svakog petka imaju mogućnost osvojiti novčane iznos u rasponu od 5.000 do 10.000 KM.

Dobitnik 2.jpg - undefined
U 15 godina emitiranja emisije TV Bingo Show, gostovalo je više 700 udruženja koji su osvojili ukupnu novčanu vrijednost do 6 miliona KM.

Nagradna igra Sretno uplatno mjesto završava se narednog petka, 06. oktobra, kada ćemo saznati u kojem gradu se nalazi posljednje, peto, Sretno uplatno mjesto u ovom serijalu, posvećenom Rođendanskom TV Bingu, odnosno 4. vanrednom kolu koje je na programu u srijedu, 11. oktobra, s početkom u 20:10 sati.

Do tada, ne zaboravite svoje žute Bingo listiće kao i SMS poruke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije