Banja Luka će Novu godinu dočekati sa Džinovićem, Joksimovićem i Samardžićem

Radiosarajevo.ba
Banja Luka će Novu godinu dočekati sa Džinovićem, Joksimovićem i Samardžićem
Foto: RTRS / Doček nove godine u Banja Luci
Haris Džinović, jedna od najvećih regionalnih estradnih zvijezda, zabavljat će Banjalučane u novogodišnjoj noći, najavio je danas gradonačelnik Igor Radojičić.

Za ovogodišnju, novu manifestaciju "Banjalučka zima 2018/2019" pripremljen je, kaže, bogat program čija će kruna biti trodnevni, veliki koncerti tokom novogodišnjih praznika, po uzoru na Budvu i neke druge regionalne centre koji na ovakav način obilježavaju ulazak u Novu godinu.

Prema utvrđenom programu, 30. decembra nastupit će Željko Samardžić, u novogodišoj noći Haris Džinović, a 1. januara Banjalučane i sve goste najvećeg grada RS-a očekuje veliki koncert Željka Joksimovića.

"U isto vrijeme, naši sugrađani i turisti koje ove godine očekujemo u velikom broju imat će priliku da posjete atraktivne turističke sadržaje na pet lokacija u gradu - u Parku Mladen Stojanović, Parku Petar Kočić, Trgu Krajine, platou ispred Muzeja savremene umjetnosti i u parkiću kod Narodnog pozorišta RS", rekao je Radojičić.

Kako je naglašeno, cilj ovog koncepta je da se u grad privuče što veći broj turista, zbog čega su gradske vlasti danas pozvale hotelijere i agencije da pripreme posebne turističke pakete kako bi Banja Luka nastavila trend povećanog turističkog rasta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije