Preminuo Milan Bandić

5
Radiosarajevo.ba
Preminuo Milan Bandić
FOTO: Arhiv / Milan Bandić

Noćas je u 66. godini od posljedica srčanog udara umro gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Bandiću je pozlilo u subotu navečer pa je hitno prevezen u KB Sveti duh gdje su ga doktori bezuspješno pokušali reanimirati i spasiti mu život, piše jutarnji.hr.

Oglasio se i Grad Zagreb.

"U dubokoj tuzi obavještavamo sugrađanke i sugrađane, suradnike, prijatelje, zagrebačku i hrvatsku javnost da je iznenada, danas, 28. veljače u 66. godini života od posljedica srčanog udara preminuo gradonačelnik Grada Zagreba gospodin Milan Bandić.

Živio je za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, za posao koji je s ljubavlju i energijom, unoseći cijeloga sebe – bez ostatka, obavljao 21 godinu. O detaljima, terminu pogreba, održavanju komemorativnog skupa, kao i ostalim informacijama vezanim uz ovu tužnu vijest, javnost ćemo obavijestiti naknadno. Počivao u miru”, objavili su su iz Grada Zagreba.

Biografija

Milan Bandić rođen je 1955. u Grudama u Bosni i Hercegovini, gdje je završio osnovnu i srednju školu.

Diplomirao je na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, a godine 2000. upisao poslijediplomski studij na tom fakultetu.

Od 1980. do 1983. radio je u kompaniji Ledo, a od 1983. do 1990. bio je zaposlen u Općini Pešćenica.

Bio je oženjen i imao jednu kćer.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije