U prepunom kinu Meeting Point premijerno prikazan Kralj lavova

Radiosarajevo.ba
U prepunom kinu Meeting Point  premijerno prikazan Kralj lavova
Foto: Cinema City / Mališani uživali u premijeri filma

Dugo iščekivana igrana adaptacija Kralja lavova, sinoć je prikazana na specijalnoj premijeri održanoj u sarajevskom kinu Meeting Point.

Hakuna matata, raja: Novi Kralj lavova ove sedmice stiže u Cinema City!

Osim uživanja u jednom od najuspješnijih i najupečatljivijih animiniranih filmova svih vremena, posjetioce su obradovala i brojna iznenađenja koje je za ovu priliku pripremio partner premijere – kozmetička kompanija Oriflame. Osim omiljenog face paintinga koji je ukrasio lica veselih mališana, najsretniji posjetioci su osvojili i Oriflame poklon pakete sa proizvodima iz specijalne Disney kolekcije.

Nova verzija Kralja lavova uključuje pionirske filmske tehnike, vraćajući na filmsko platno legendarne likove uz koje publika širom svijeta odrasta već decenijama – ali ovoga puta na potpuno novi način.

Ovoljetna filmska avantura uključuje povratak u Ponosnu zemlju u afričku savanu, gdje publiku u live-action adaptaciji čeka Simba, budući kralj lavova. Igrani film je stigao u orginalnoj i sinhronizovanoj verziji. Režiju originalne verzije potpisuje američki glumac i reditelj Jon Favreau, a sinhronizovanu Lea Anastazija Fleger.

Kralj lavova od danas kreće u redovnu kino distribuciju širom BiH.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije