Spektakularna završnica marta: Vrhunske predstave u Narodnom pozorištu

Radiosarajevo.ba
Spektakularna završnica marta: Vrhunske predstave u Narodnom pozorištu
Ne propustite  priliku da uživate u ovom sjajnom koncertu koji će se održati  u četvrtak, 22. marta 2018. godine u 19:30 sati,  na sceni Narodnog pozorišta Sarajevo.

Ambasada SAD u BiH, Narodno pozorište Sarajevo i Narodno pozorište Republike Srpske ponosno najavljuju:

Večer Broadwaya sa Bradleyem Deanom i specijalnim gostima: Divanhanom, Albinom Smajlović i Ivanom Šarićem koji će izvoditi pjesme iz poznatih mjuzikla Hair, Evita, Cats, The Secret Garden i drugih.

Ulaznice su u prodaji.

U petak 23. marta 2018. godine u 19:30 sati,  ne propustite pogledati  dramsku predstavu Crnogorskog narodnog pozorišta "Šćeri moja“ u adaptaciji i režiji Ane Vukotić.  Iskoristite posebenu pogonost i ovu predstavu pogledajte po jedinstvenoj cijena ulaznica od 10 KM.

U baletu "Omer i Merima“ u režiji i koreografiji Belme Čečo – Bakrač, možete uživati u ponedjeljak, 26. 03. 2018. u 19:30 sati. U predstavi učestvuju solisiti i ansambl Baleta NPS, hor NPS i Sarajevska filharmonija kojom će dirigovati Aida Jažić.

Komediju  "Fistik ili san o suncu, mjesecu i još nekim sitinicama“ autora Almira Imširevića, rađenu prema motivima drame Juroslava Korenića i Reihana Demirdžića, u režiji tvorca njasmješnijih pozorišnih hitova Admira Glamočaka, pogledajte na Svjetski dan teatra 27. marta 2018. godine u 19:30 sati.

Narodno pozorište Sarajevo, Vaše mjesto susreta!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije