Sarajevski bend Snake Eater slavi ženu novim hit singlom "Vječno Živjele Žene"

Radiosarajevo.ba
Sarajevski bend Snake Eater slavi ženu novim hit singlom "Vječno Živjele Žene"
Print Screen / Snake Eater
Svim damama želimo sretan 8. mart

Javna je tajna da je sarajevska High Voltage Rock senzacija Snake Eater osnovana davne 2010. godine na tri načela - novac, žene i rock’n’roll. I kao što su pjesmu “Prodavačica” sa debitantskog albuma predstavili na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad seksualnim radnicama, Snake Eater je odlučio iskoristiti Međunarodni dan žena 2018. kako bi u javnost lansirao novi hit posvećen svojoj najvećoj inspiraciji - ženskoj populaciji.

“Vječno Živjele Žene” je zarazna rokenrol himna i prvi singl sa nadolazećeg i dugoočekivanog albuma “Sam Protiv Svih” koji su žestoko odsvirali i otpjevali Malcolm Cee, $ommy Iommi, Sejo, Gospodin Emir i Rocco Rajvosa, uz pomoć gostiju-prijatelja sa estrade. Pjesma je snimana u studiju BigFoot Audio pod producentskom palicom Harisa Saračevića (Helem Nejse, Billy Andol, POPIK).

“U ovaj posao moraš ući sa plemenitim namjerama. Moje su upravo takve - volim žene, rado ih se sjećam i nikada ne zaboravljam sve ono što su uradile za mene ili tek planiraju uraditi. Žene su razlog zbog kojeg mi postojimo”, izjavio je vokal benda Rocco Rajvosa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije