Premijera predstave "Neće biti smak svijeta" u Narodnom pozorištu Mostar

Radiosarajevo.ba
Premijera predstave "Neće biti smak svijeta" u Narodnom pozorištu Mostar
Narodno pozorište Mostar / Adnan Lugonić
U petak, 23. marta u 20 sati u Narodnom pozorištu Mostar bit će održana premijera predstave “Neće biti smak svijeta” Adnana Lugonića.

Riječ je o praizvedbi Lugonićevog teksta, a premijera će biti održana u Studiju 64, na kamernoj teatarskoj sceni Narodnog pozorišta Mostar.

Prva repriza predstave je u subotu, 24. marta u 20 sati.

Predstava Neće biti smak svijeta nastala je po tekstu i u režiji Adnana Lugonića koji potpisuje i dramaturgiju.

Scenografiju i kostimografiju predstave radila je Sabina Trnka, a u predstavi igraju Ajla Hamzić, Dina Mušanović i Šerif Aljić.

S obzirom na ograničen broj mjesta u Studiju 64, ulaz na premijeru je moguć samo uz pozivnicu, a za prvu reprizu ulaznice su u prodaji na blagajni Narodnog pozorišta Mostar po cijeni od 10 KM.

Premijera predstave Neće biti smak svijeta prva je u Studiju 64 NPM-a nakon pune četiri godine (posljednja premijera bila je “Đaurko moja” u režiji Kaće Dorić 27. marta 2014.).

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati, na dan igranja predstave od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati.

Rezervacije možete izvršiti na broj 036/550-128 ili na mail: marketing@npm.ba kao i porukom u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije