Pogledajte novi spot Bože Vreće snimljen u Lukomiru: Pustinja

Radiosarajevo.ba
Pogledajte novi spot Bože Vreće snimljen u Lukomiru: Pustinja
U autentičnom ambijentu Lukomira, posljednjeg netaknutog planinskog sela na Bjelašnici, snimljen je novi spot karizmatične zvijezde novog sevdaha.

Božo Vrećo objavio je pjesmu Pustinja koja najavljuje skori izlazak njegovog novog albuma Pandora

U svojoj izjavi za Radiosarajevo.ba, Vrećo kaže kako novi album treba biti objavljen u Briselu, te će sadržavati pjesme koje su u potpunosti njegovo autorsko djelo, te da će biti spoj tradicije i modernog zvuka.

Kada je u pitanju spot za Pustinju, Božo kaže:

"Snimao sam ga na Lukomiru, u suradnji s Indigom. Režiju potpisuje Mario Ilić, a fotografije Mario Klein. Pjesma govori da srce može da pripada samo onom suđenom i voljenom i da jednom za svagda kažemo NE svom zlu koje nas okružuje: moje srce vam ne pripada i ja imam svoj put! Mističnost Lukomira i žena s dukatom na čelu, moja suknja s ružama koju sam sašio sa pijetetom prema našim nanama i moje tetovaže s imenom Uzvišenog su Hvaljenje i Veličanje njegovog postojanja i meni su poput amajlije od svih zlih sila i ljudi zvijeri."

Pogledajte Pustinju

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije