Plazma filmski pozdrav iz Sarajeva

PROMO
Plazma filmski pozdrav iz Sarajeva

Brend Plazma kompanije Bambi  je na ovogodišnjem 24. Sarajevo Film Festivalu  Srebrni sponzor, a tokom samog festivala Plazma je organizirala dva događaja, Festivalski doručak Powered by Plazma i Plazma večernji koktel.  

Na Festivalskom doručku Powered by Plazma, prijatelji, kolege iz medija i gosti festivala mogli su da uživaju u divnim Plazma slanim i slatkim poslasticama, koje je specijalno za ovu priliku pripremao jedan od najpoznatijih bosanskih kuhara Nihad Mameledžija.

Plazma_SFF2_promo.jpg - undefined

Za prijatnu atmosferu na Plazma večernjem koktelu, pobrinuli su se predstavnici kompanije Bambi i organizatori Sarajevo Film Festivala, gdje su gosti festivala uživali i razgovarali o predstojećim filmskim projekcijama.

“Velika nam je čast što je brend Plazma, kompanije Bambi, treću godinu za redom dio Sarajevo Film Festivala. Brend Plazma sa velikim zadovoljstvom pruža konstantnu podršku razvoju filmske umjetnosti i nastoji da podrži unaprijeđenje kulture i stvaralaštva u cijelom regionu. Trudićemo se da i u budućnosti podržimo manifestacije ovoga tipa i opravdamo povjerenje naših potrošača“, istakao je Nemanja Brković, menadžer za odnose s javnošću kompanije Bambi.

Brojni gosti i posjetioci su imali priliku da festivalske dane provedu uz dobru energiju i raspoloženje, ali i da uživaju u dobro poznatom ukusu nezamjenljive Plazme. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije