Otvoreni univerzitet: Izaberite predavanje za sebe

Radiosarajevo.ba
Otvoreni univerzitet: Izaberite predavanje za sebe
/ Design: Sandro Drinovac

Otvoren i besplatan za sve građane koji žele saznati nešto novo, 'Otvoreni univerzitet' počinje sa radom u petak 6. decembra i trajat će tokom cijelog vikenda. 

Ovo je trodnevni događaj koji vam nudi niz zanimljivih predavanja sa najrelevatnijim društvenim, političkim i ekonomskim temama savremenog svijeta, a o njima će govoriti mladi i uspješni stručnjaci.

Učesnici prvog Otvorenog univerziteta u Sarajevu su Gil Anidjar, Boris Buden, Mitja Velikonja, Asim Mujkić, Jasmina Husanović, Nermina Mujagić, Zilka Spahić-Šiljak, Srećko Horvat, Brano Jakubović, Zlatan Delić, Selma Spahić, Emir Imamović, Srđan Puhalo, Dino Abazović, Igor Štiks, Ivan Ergić i Nidžara Ahmetašević. 
Od 6. do 8. decembra 2013. Otvoreni univerzitet djelovat će u prostorijama teatra SARTR (Gabelina 16, Sarajevo). Univerzitet počinje s radom 6. decembra u 16h radionicom za mlade, a zvanično će biti otvoren u 19h sati okruglim stolom posvećenom trenutnoj krizi Evropske unije. 
 
U našoj galeriji pogledajte plakate sa događaje u sklopu Otvorenog univerziteta i odaberite predavanje za sebe 
 

Info: https://www.facebook.com/otvoreniuniverzitetsarajevo

Twitter @OtvoreniUni

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije