Nikola Kojo specijalni gost na koncertu Amire Medunjanin: Ona ima glas anđela

Radiosarajevo.ba
Nikola Kojo specijalni gost na koncertu Amire Medunjanin: Ona ima glas anđela
Foto: Radiosarajevo.ba / Nikola Kojo i Amira Medunjanin

Vladarica bh. muzičke scene Amira Medunjanin sinoćnjim koncertom u Olimpijskoj dvorani Zetra u Sarajevu ispunila je sva očekivanja prisutnih gostiju. Tim povodom u naš glavni grad stigao je i slavni glumac Nikola Kojo iz Srbije kako bi podržao svoju prijateljicu na njen najvažniji dan.

Amira Medunjanin nam je ukrala srce: Čarolija se vratila kući

Kojo nije krio svoje oduševljenje kada je primio poziv da se pridruži Amiri na sceni čiji rad prati već 15 godina.

"Divan je osjećaj biti ovdje, volim nju, volim njenu muziku i način na koji pjeva i prenosi to na publiku. To je jedan anđeoski glas koji me je imponovao da dođem u Sarajevo i prisustvujem koncertu", kazao je Kojo.

Ovaj umjetnički dvojac spojio je glasove u jedno sa puno emocije pred sarajevskom publikom i počastio sve prisutne izvedbom pjesme Nesanice, dok ih je mnogobrojna publika ispratila ovacijama.

"Imamo i mi omiljene pjevače i sportiste,ali mislim da se umjetnici uvijek osjete i pronađu. Nadam se da sam i ja nekome omiljen i da se upravo na taj način povezujemo nekim senzibilitetom i emocijom", dodao je Kojo.

Često je gost u Sarajevu u kojem je nekada i radio, te s kojim kako kaže ima neraskidivu vezu - strica Ljubu Koju koji je bio gradonačelnik Sarajeva, ali i ono najbitnije suprugu koja mu je osvojila srce iz ovog grada.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije