Nakon pet godina Freemasonsi ponovo u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Nakon pet godina Freemasonsi ponovo u Sarajevu
/ Russel Small, Freemasons
Headlineri ovogodišnjeg Jägermeister "Redesign of fun" eventa, britanska house senzacija Freemasons, stigli su u Sarajevo.

Nakon pet godina, ponovo će nastupiti pred bh. publikom koja se dosada pokazala kao istinski ljubitelj house zvuka svjetskog kvaliteta.

Freemasons su autori top hitova poput Love On My Mind, Rain Down Love, Heartbreak (Make Me A Dancer), a ostvarili su saradnju s brojnim svjetskim zvijezdama kao što su: Beyonce, Shakira, Michael Jackson, Jamiroquai, Fatboy Slim, Moby i Kylie Minogue.

"U Sarajevo sam došao bez Jamesa koji već neko vrijeme ne dijeli DJ pult sa mnom na nastupima. Naime, on je prije pet godina oštetio sluh te se odlučio povući iz DJ-inga. Još uvijek produciramo zajedno u studiju i velika mi je podrška sve ovo vrijeme. U Sarajevo sam se zaljubio još prvi put kad sam došao i uvijek ističem da je Balkan moj najdraži dio svijeta, a da su Balkanci najbolja publika. Jedva čekam da se sutra družimo na Jägerovom eventu gdje će zvanice uživati u nizu privlačnih house i disko numera, te kombinaciji komercijalnog i underground zvuka koje smo pripremili za njih. Obećavam, bit će ludo", izjavio je Russell Small, Freemasons.

Osim Freemasonsa, na večerašnjem "Redesign of fun" eventu zvanice će rasplesati i diva regionalne house scene – Miss Kay Dee kojoj nije prvi put da se predstavlja sarajevskoj publici, te lokalna podrška Alexander de Funk.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije