Nabavite svoje karte za MESS na vrijeme!

Radiosarajevo.ba
Nabavite svoje karte za MESS na vrijeme!
Foto: A. Kuburović/Radiosarajevo.ba / MESS 2019.

Prodaja ulaznica za predstave 59. Internacionalnog teatarskog festivala MESS počela je jučer u festivalskom Box officeu na adresi Maršala Tita 54/1. Prodaja će se vršiti svakog dana u periodu od 10 do 19 sati, a ulaznice se mogu rezervisati i pozivom na broj 062 057 450. 

59. MESS uz smanjen budžet Ministarstva kulture FBiH za 60%

I ove godine svi ljubitelji i ljubiteljice teatra do samog početka festivala mogu kupiti ulaznice uz popust od 20 posto dok će u ponudi do 23. septembra biti komplet ulaznica koje je moguće rezervisati uz popust od 40 posto“, istakla je Dajana Gurda, šefica protokola Festivala MESS te dodala da je broj ulaznica sa popustima ograničen. 

Kao i prethodnih godina, ulaz na predstave dječijeg programa Mali MESS bit će slobodan, ali uz obaveznu važeću ulaznicu koja će se moći preuzeti u festivalskom Box officeu u periodu od 20.9. do 28.9.2019. godine. 

Podsjećamo, sa centralnom temom “Fluidni život“, predstojeći 59. Internacionalni teatarski festival MESS bit će održan od 28. septembra do 04. oktobra, a publika će ukupno imati priliku pogledati 21 predstavu iz 11 zemalja. Festival će u subotu, 28. septembra u Narodnom pozorištu Sarajevo otvoriti predstava “Imitacija života“, poznatog mađarskog reditelja Kornéla Mundruczóa. 

Sve informacije o predstavama i ostalim festivalskim sadržajima dostupne su na www.mess.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije