MMS 5 donosi bogat program: Izložbe, projekcije, nastupi DJ Jasmine i Tregera

Radiosarajevo.ba
MMS 5 donosi bogat program: Izložbe, projekcije, nastupi DJ Jasmine i Tregera
Edvin Kalić / DJ Jasmina
MMS festival se na velika vrata vraća u Visoko. Naime, petu godinu za redom Festival umjetnosti i kreacije, Many Men Show, će visočkoj publici dati ono što se ne može naći često u ovom gradu.

Ovogodišnji MMS će trajati u periodu od 25. do 28. augusta, na 3 različite lokacije: Zavičajni muzej Visoko, ul. Matrakčija, te Prijeko, tačnije Kulturni centar Altindag.

MMS 5 donosi bogat program koji započinje izložbom slikara Ganić Admira, u Zavičajnom muzeju, nastavlja se sa radionicama u ul.Matrakčija, dok vas poslijepodne očekuje party na terasi starog Hotela Visoko gdje će DJ Jasmina osigurati dobru atmosferu, a nakon toga Tregeri će nastupiti na pozornici iza Gradskog kina. Moći ćete i pogledati projekciju filma „Selo bez žena“, te prisustvovati prezentaciji projekta Muzej Srednjovjekovne Bosne MILI.

Iako će MMS 5 donijeti mnoštvo noviteta, određene stavke ostaju iste. Kao i prethodnih godina, portal Radiosarajevo.ba, je jedan od medijskih pokrovitelja.

U nastavku vam donosimo program festivala zajedno sa danima održavanja, a za sebe ćemo ostaviti par iznenađenja koja vas očekuju ukoliko se odlučite posjetiti ovogodišnji Many Men Show.

Petak 25.8. / Zavičajni muzej Visoko

20.00 Otvorenje festivala

20.15 Izložba akademskog slikara Admira Ganića – “Scenografija za sevdah”

Subota 26.8. / ul. Matrakčija

11.00 Dječija radionica

16.00 DJ Jasmina / Terasa Hotela Visoko

21.00 Koncert Tregeri

Nedjelja 27.8.

12.00 Videomaraton

20.00 Projekcija filma : „Selo bez žena“ (Redatelj: Srđan Šarenac) / Kulturni centar Altindag-Visoko

Ponedjeljak 28.8. / Zavičajni muzej Visoko

12.00 Prezentacija projekta Muzej Srednjovjekovne Bosne MILI / SETUP

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije