Garden of Dreams održan na Humu

Radiosarajevo.ba
Garden of Dreams održan na Humu
Nestvarno je možda riječ koja najbolje opisuje dešavanje koje je u subotu obradovalo sve ljubitelje klupskog zvuka i kulture.

Na ljetnom izdanju Garden of Dreams-a, koji je održan na novoj, spektakularnoj lokaciji - platou ispod repetitora na brdu Hum, stotine euforičnih posjetilaca neumorno se zabavljalo više od 10 sati uz setove koje su puštali Torres, G. Edd i After Affair, dok je erupciju oduševljenja svih prisutnih izazvao nastup zvijezde večeri - Butcha, jednog od trenutno najtraženijih DJ-eva i producenata!

Garden of Dreams
ekipa je pogodila u sridu sa izborom lokacije. Atmosfera koju daje samo mjesto održavanja zlata vrijedi. A repetitor na Humu stvarno djeluje impresivno. Ovaj pomalo zaboravljeni simbol Sarajeva, bez obzira na njegovu praktičnu namjenu, ima i arhitektonski značaj.

Bez obzira na nepristupačnost lokacije sa vlastitim automobilom i gradskim prevozom, uz dobru organizaciju i komunikaciju detaljnih uputa posjetiocima kako doći sa taksijem, te podršku MUP-a, izbjegnute su gužve i sam događjaj je protekao bez ijednog incidenta.  Po nekima visoku cijenu karte opravdava upravo dobra organizacija, izostanak incidenata, pomno odabrane lokacije i vrhunska audio-vizuelna produkcija, stoga ćete na GoD događajima vidjeti vesele i rasplesane ljude, koji znaju zašto i zbog čega dolaze.

Zabava se, nakon toga preselila u sarajevski klub Silver & Smoke, gdje su After Affair, Torres i G. Edd neumorno predvodili publiku sve do ranih jutarnjih sati.
Naredno izdanje Garden of Dreams zakazano je za 11. august 2018. u bašti Historijskog muzeja Bosne i Hercegovine, kada će se publici predstaviti izraelski producent i DJ - Chaim.

Pogledajte kako je bilo...





Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije