Filipović oduševio publiku: Mondramom "Ćiro" otvoren festival komedije

Radiosarajevo.ba
Filipović oduševio publiku:  Mondramom "Ćiro" otvoren festival komedije
Foto: Admir Kuburović / Radiosarajevo.ba / Monodramom Tarika Filipovića počeo Smijeh je lijek

Po 23. put otvoren je Festival komedije pod nazivom „Smijeh je lijek“ na sceni JU Centra kulture mladih općine Centar.

Ova manifestacija je otvorena monodramom Ćiro u izvedbi Tarika Filipovića.

Poznati glumac je priredio užitak za sve ljubitelje humora, i na najbolji način dočarao životnu priču “trenera svih trenera“, Miroslava Ćire Blaževića.

Monodrama prati njegov put od rodnog Travnika, preko Švicarske, pa sve do velikih uspjeha sa reprezentacijama koje je trenirao.

U publici su bili glumac Tarik Džinić, koji sa Filipovićem sarađuje na seriji Konak kod Hilmije i Emir Bukovica

Podsjećamo, od 1. do 6. aprila ove godine Centar kulture i mladih organizira dane komedije pod nazivom „Smijeh je lijek“. Festival su pomogli Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo i Općina Stari Grad.

Ovi 23. susreti će okupiti na jednom mjestu komedije iz BiH i regiona, a cilj je podariti našim sugrađanima smijeh koji je tako potreban u svakodnevnici. Smijeh je taj koji ne treba da bude samo odraz raspoloženja nego visoko učinkovit lijek i sredstvo za ostvarenje vlastite sreće i uspjeha.

Od 1. do 6. aprila Sarajevo domaćin festivala "Smijeh je lijek"

Od 1. do 6. aprila ove godine Centar kulture i mladih organizira dane komedije pod nazivom „Smijeh je lijek". Festival su pomogli Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo i Općina Stari Grad. Ovi 23. susreti će okupiti na jednom mjestu komedije iz BiH i regiona, a cilj je podariti našim sugrađanima smijeh koji je tako potreban u svakodnevnici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije