Dženan Lončarević pjesmama zagrijao promrzle goste na otvaranju ski-sezone

Radiosarajevo.ba
Dženan Lončarević pjesmama zagrijao promrzle goste na otvaranju ski-sezone
Koncertom Dženana Lončarevića otvorena je skijaška sezona 2017/18. na Jahorini.

„Izuzetno mi je drago što danas imam priliku da zvanično otvorim novu skijašku sezonu i obradujem sve goste Jahorine svojim koncertom ispred hotela Bistrica. Obećavam da vas očekuje nezaboravni provod i vjerujem da će brojni radovi koji su preduzeti na modernizaciji, privući veliki broj skijaša iz zemlje i regiona“, istakao je Dženan Lončarević na današnjoj konferenciji za medije koja je održana u ovom hotelu.

Veliki broj posjetilaca pjevao je sa Lončarevićem ispred hotela Bistrica. Na otvaranju sezone prisutnima su se najprije obratili predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i premijerka Željka Cvijanović.

Predstavnici OC Jahorina i ovog puta su podsjetili na brojne ranije najavljene zabavne sadržaje koji će biti organizovani tokom 2017/2018. skijaške sezone, poput novogodišnjeg besplatnog koncerta Željka Joksimovića ispred hotela Bistrica, prvog EXIT festivala na snijegu koji će se održati od 15. do 18. marta 2018. godine.

Pored toga, 2019. godine bit će organizovane Olimpijske igre mladih - EYOF, tokom kojih će se mladi iz cijelog svijeta takmičiti u disciplinama slalom i veleslalom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije