Club Monument dovodi Darka Rundeka i Zdenku Kovačićek

Radiosarajevo.ba
Club Monument dovodi Darka Rundeka i Zdenku Kovačićek
Club Monument poziva na fenomenalne koncerte ovaj „produženi vikend“.

Naime u četvrtak i petak, 18. i 19. maja se projekat Dani Zagreba u Sarajevu održavaju upravo u Clubu Monument. Ovom prilikom u četvrtak nastupa grupa hrvatska „the A!“ čiji se hit pod nazivom Jedan dobar razlog neprestano vrti na domaćim i regionalnim radio stanicama.

U petak, u Clubu Monument nastupa Zdenka Kovačićek, gigant hrvatske muzičke scene u pratnji Branka Bogunovića- Pifa, te su za ovaj koncert ulaznice gotovo rasprodate.

U subotu, samostalno u saradnji sa Monumentom dolazi bend koji ubrzava modernizaciju svijeta, svemira i donosi boje svih vjetrova, Cul-De-Sac za koji je potražnja karata ogromna što zbog samih sebe što zbog činjenice da je jedan od članova sam Darko Rundek.

Svi koncerti počinju iza 22 sata, te je rezervacija na broj telefona 033 209 660 poželjna. Karte za ulaz na koncert iznose: 10KM.

Medijski pokrovitelj koncerata je Radio Sarajevo.

Preporučuje se da, pored navedenih događaja, u subotu, 20.05. odete na svečanu promociju albuma prvjenca Sunday Stories sa početkom u 15 sati.

Ulaz za promociju je slobodan, te će Sunday Stories ovom prilikom promovirati i novi video spot za pjesmu pod nazivom: My Man is a Dick, o čemu je već prethodno pisano.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije