Brend Inglot: Službeni make-up sponzor Narodnog pozorišta Sarajevo

Radiosarajevo.ba
Brend Inglot: Službeni make-up sponzor Narodnog pozorišta Sarajevo
Foto: Narodno pozorište Sarajevo / Izudin Bajrović i Adnan Muminović potpisali ugovor

Direktor Narodnog pozorišta Sarajevo Izudin Bajrović i Adnan Muminović, izvršni direktor kompanije Rojbani d.o.o. koja je zastupnik brenda Inglot za BiH, produžili su Ugovor o saradnji kojim Inglot stiče pravo službenog maku-up sponzora Narodnog pozorišta Sarajevo.

Ovim ugovorom, između ostalog, bit će omogućeno pozorišnim make-up umjetnicima da sa proizvodima brenda Inglot još bolje iskažu svoju stručnost i kreativnost i doprinesu kvalitetnijem predstavljanju pozorišnih izvođača njihovoj publici.

„Inglot na globalnom nivou podržava brojne projekte iz oblasti kulture, ali i direktno sarađuje sa značajnim teatarskim kućama širom svijeta. U samom procesu kreiranja novih proizvoda i nijansi vrlo usko sarađuje sa teatarskim makeup artistima“, kazao je Muminović.

Očekuje da će dogovorena saradnja donijeti i niz drugih projekata od kojih će koristi imati svi ljubitelji pozorošne umjetnosti.

Inglot je jedan od vodećih svjetskih lidera u oblasti dekorativne kozmetike i danas je prisutan na šest kontinenata sa više od 700 prodajnih mjesta, od Londona, Milana, Njujorka, Las Vegasa, pa do Dubaija, Kuala Lumpura i Sidneja.

U BiH je prisutan od septembra 2014. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije