Božo Vrećo otkrio kako izgleda naslovnica njegove prve knjige

Radiosarajevo.ba
Božo Vrećo otkrio kako izgleda naslovnica njegove prve knjige
/ Božo Vrećo
"Želim da Vam dragi moji, od uzbudjenja, ovako rano, objavim divnu i predivnu vijest koja se tiče moje knjige"

Ovako je Božo Vrećo jutros pozdravio svoje fanove na Facebook stranici.

Poznati i omiljeni interpretator sevdalinki uskoro treba da promovira svoju prvu knjigu u izdanju kuće Buybook, a o čemu se radi, otkrio je na svojoj stranici:

Promocija knjige će se održati u Muzeju književnosti i pozorišne umjetnosti, 11 juna u 18:30 sati.

I da vam kažem, ostvarila mi se još jedna posebna želja - na promociji priče i stihove iz moje knjige će čitati naša jedinstvena glumica i dama, Nada Đurevska, žena koju toliko poštujem i volim da naprosto sve se savršeno uklopilo.

Naravno sve je uskladjeno prema ramazanu i iftaru koji je u 20:30h, kako i dolikuje, jer promocija niti neće trajati duže od satak vremena... poručio je Božo. 

Na promociji će se upriličiti potpisivanje knjige koja će se tom prilikom moći kupiti po poromotivnoj cijeni od 20 KM, dok će redovna cijena u prodaji biti 25 KM.

"Hvala svima koji su radili na knjizi, bili mi inspiracija i Hvala svima Vama koji ćete je imati u svom domu, srcu i rado poklanjati najdražima". napisao je umjetnik. 

Bozo_Vreco_MIla_naslovna.jpg - Božo Vrećo otkrio kako izgleda naslovnica njegove prve knjige

: Bozo_Vreco_MIla_naslovna.jpg

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije