Legendarni srbijanski komentator Milojko Pantić: Crna Gora pobediti mora

Radiosarajevo.ba
Legendarni srbijanski komentator Milojko Pantić: Crna Gora pobediti mora
Printscreen / Milojko Pantić: Crna Gora pobediti mora

Legenda sportskog novinarstva Milojko Pantić, od 2003. je osnivač TV produkcije “Sportska galaksija”, koja se i danas emituje na oko 40 lokalnih televizija u Srbiji, Crnoj Gori i širom regiona. 

Jedan od najboljih novinara u regionu, "Sportsku galaksiju" ima i na drugim platformama. Emisija je izuzetno gledana i na YouTube kanalu i na Facebooku, ima veliki broj pratitelja kako u Srbiji, Crnoj Gori, tako i u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj. 

Posljednju emisiju pod nazivom "Crna Gora pobediti mora" objavio je u ponedjeljak. U njoj Pantić govori o specijalnom ratu protiv ove suverene i nezavisne države vodi iz spolja i iznutra. 

"Nedelja već Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori manifestacija koje naziva litije, okuplja vernike koji demonstriraju protiv zakona o položaju verskih zajednica. Zbog tih i takvih litija i molebana, čak nije odigrana ni košarkaška utakmica, derbi regionalne ABA lige Budućnost - Crvena zvezda. I svaki put posle takvih demonstracija u gradovima Crne Gore osvanu poruke koje nemaju veze sa hrišćanskom verom i pravoslavljem, a koje otkrivaju pozadinu crkvenih protesta. Grafiti na kojima piše "Ovo je Srbija" ili "Smrt Crnogorcima", samo potvrđuju ono što mitropolit crnogorsko-primorski Amfilofije Radović često ističe "Crnu Goru je, po njemu, stvorila Srpska pravoslavna crkva i to je srpska država, a Crnogorce kao naciju izmislio je komunistički vođa Broz", to, između ostalog, komentira sjajni Pantić.

Ostatak komentara Pantića možete pogledati na linku ispod:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije