U petak su svi na takmičenju kluba Monument

Radiosarajevo.ba
U petak su svi na takmičenju kluba Monument
Takmičenje se nastavlja u petak, 29.09. sa početkom u 22:00 (polufinale).

Nakon otvaranja takmičenja u Clubu Monument pod nazivom New Musician or a brand new band žiri koje čine: Željko Stanojević (Face TV), Emir Saračević (Radio Sarajevo), Zlatan Begić (Sunday Stories) i Adi Gašić (Make up and Hair Art), interno su sugerisali takmičarima kako unaprijediti svoj scenski i umjetnički performans. Ipak ove sugestije su bile minorne i nisu obeshrabrile učesnike takmičenja koje je publika podržala u velikom broju, saznajemo za adio Sarajevo iz Cluba Monument.

U publici su se mogli uočiti i poznate sarajevske ličnosti poput Vanje Lisac, Fuada Backovića- Deena, te Elvis J. Kurtovića koji je ovom prilikom bio i počasni član žirija. Nina Babić (Sunday Stories) je ispred Cluba Monument pozdravila sve prisutne objasnivši da je društvo obligatorno podržati mlade umjetnike, te kako je ljepota upravo u različitostima stilova i žanrova koje donose takmičari.
Takmičenje se nastavlja u petak, 29.09. sa početkom u 22:00 (polufinale). Počasni član žirija, ovaj petak biti će Mirza Salković (bend Futavci). Radi velike potražnje za najboljim stolom, ne propustite napraviti rezervaciju putem telefona: 033 209 660 ili viber porukom na 061 588 884. Ulaz je besplatan. 

Učesnici takmičenja i redoslijed tačaka nastupa u petak:
- Anita Šunjić - Mostar
- Starbridge - Sarajevo
- Adin Mulaahmetović - Sarajevo
- Tale Quale - Mostar

Club Monument za naredni dan vikenda organizuje i solistički koncert Dunje Fazlić u pratnji benda Lokomotiva, subota- 30.09.2017.godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije