U Cinema Cityju od 2. maja filmovi "Zavedi me ako možeš" i "Greta"

Radiosarajevo.ba
U Cinema Cityju od 2. maja filmovi "Zavedi me ako možeš" i "Greta"
Foto: Cinema City / Novi filmovi u Cinema Cityju

Od 2. maja komedija Zavedi me ako možeš i misteriozni horor Greta dolaze na repertoar Cinema Cityja.

Zavedi me ako možeš (Long shot) je komedija u kojoj glavne uloge tumače Charlize Theron i Seth Rogen, a donosi priču o zgodnoj političarki i smotanom novinaru.

Iskre krenu frcati kada se Fred Flarsky sretne s djevojkom iz snova koja je ujedno njegova bivša dadilja - Charlotte Field - a sada popularna američka političarka. Charlotte ima ambiciju kandidirati se za predsjednicu SAD-a te zamoli Freda da joj pomogne pri pisanju govora. Izraz međunarodni odnosi poprimi potpuno novo značenje kada se smotani novinar spetlja s uglednom državnom tajnicom i preokrene cijeli njezin svijet naopako. Nakon lude zajedničke noći u Parizu, Charlotte shvati da se zaljubljuje u svog puno opuštenijeg suradnika i da bi njihova vruća avantura mogla naškoditi cijeloj njezinoj političkoj karijeri...

Greta (Greta) je misteriozni horor u režiji oscarovca Neila Jordana, a u kojem glavne uloge tumače Isabelle Huppert i Chloe Grace Moretz.

Slatka, naivna mlada žena Frances (Chloë Grace Moretz) koja pokušava preživjeti i uspjeti sama u New Yorku ne razmišlja dvaput o tome da vrati pronađenu torbicu u podzemnoj željeznici zakonitom vlasniku. Vlasnica te torbice je Greta (Isabelle Huppert), vrlo usamljena, ekscentrična francuska učiteljica klavira koja gaji ljubav prema klasičnoj glazbi. Nakon što je nedavno izgubila majku, Frances se ubrzo zbliži s Gretom i njih dvije postaju prijateljice. No, uskoro Frances otkriva da ništa u Gretinom životu nije onako kako se čini.

Pored dva nova filmska naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju akcijsku avanturu koja je oborila rekorde gledansti širom svijeta Osvetnici: Završnica, zatim romantičnu dramu Poslije svega, temeljenu na svjetskom bestseleru, te horor misteriju Prokletsko tugujuće žene od producenata svijeta Prizivanja.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su još animirani hitovi Gospodin Link u potrazi za skrivenim gradom, Park čudesa i Korgi: Kraljevski pas velikog srca.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu:
www.cinemacity.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije