Od 1.8. / U Cinema City stiže najbrža vožnja ovog ljeta: Brzi i žestoki u novom ruhu

29. 07. 2019. u 09:03:00 Radiosarajevo.ba

Shares:7

Od 1. augusta na repertoar Cinema Cityja stiže najbrža vožnja ovog ljeta Paklene ulice: Hobbs & Shaw.

Paklene ulice: Hobbs & Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) je akciona avantura u kojoj glavne uloge tumače akcione zvijezde Dwayne Johnson, Jason Statham i Idris Elba.

Nakon osam filmova koji su zaradili skoro 5 milijardi dolara širom svijeta, franšiza PAKLENE ULICE ( FAST & FURIOUS) sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dwayne Johnson i Jason Statham repriziraju svoje uloge Luk Hobbsa i Dekarda Shawa u filmu PAKLENE ULICE - HOBBS & SHAW.

Sve otkad su se predstavnik zakona, krupni Hobbs (Dwayne Johnson), odani agent tajne američke diplomatske službe i odmetnik koji ima probleme sa zakonom Shaw (Jason Statham), bivši operativac elitnih jedinica britanske vojske, prvi put upoznali u filmu PAKLENE ULICE 7, 2015. godine, njih dvojica ne prestaju da razmjenjuju uvrede i teške udarce u pokušajima da savladaju jedan drugoga. Ali u trenutku kada se unapređeni, cyber-genetski anarhista Brikston (Idris Elba), dokopa tajne biološke prijetnje koja može da zbriše čovječanstvo zauvijek i angažuje briljantnog, neustrašivog i nestašnog MI6 agenta (Vanessa Kirby), koja je zapravo sestra Dekarda Shawa, dva zakleta neprijatelja Hobbs i Shaw moraće da se udruže kako bi savladali jedinog čovjeka koji je možda opasniji od njih dvojice...

Pored novog filmskog naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju animiranu avanturu za sve generacije Kralj lavova, zatim komediju Stuber s Kumail Nanjiani i Dave Bautistom u glavnim ulogama, te horor Dječija igra redatelja Larsa Klevberga.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi Kralj lavova, Hrabri mališan i Priča o igračkama 4.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu:
www.cinemacity.ba.

NEMA KOMENTARA