U Cinema City dolaze hitovi Smrtonosne mašine i Creed II!

Radiosarajevo.ba
U Cinema City dolaze hitovi Smrtonosne mašine i Creed II!
Foto: Cinema City / Novi naslovi u Cinema Cityju

Od 6. decembra tri nova filmska naslova dolaze na repertoar Cinema Cityja: Smrtonosne mašine, Creed II i Asterix: Tajna čarobnog napitka.

Smrtonosne mašine (Mortal Engines) je senzacionalna epska avantura u režiji Christiana Riversa i scenariste Petera Jacksona Oscarom nagrađenog redatelja za naslov Gospodar Prstenova: Povratak kralja.

Hiljadama godina nakon što je civilizacija uništena usljed kataklizmičnog događaja, ljudi su se prilagodili na uslove i novi način života je evoluirao. Gigantski gradovi u pokretu, sada lutaju planetom, nemilosrdno osvajajući male gradove. Tom Natsworthy (Robert Sheehan), koji potiče sa nižeg nivoa Londona, čuvene metropole koja je sada u pokretu, naći će se u borbi za opstanak, nakon što upozna opasnu odmetnicu Hester Shaw (Hera Hilmar). Dvije suprotnosti, čiji putevi nikad nisu smjeli da se ukrste, nerado će sklopiti savez koji je predodređen da promijeni budućnost...

Creed II (Creed II ) je sportska drama u kojoj će Michael B. Jordan i Sylvester Stallone reprizirati svoje uloge kao Adonis Creed i Rocky Balboa. CREED II nastavak je Rocky sage i nastavak filma Creed: Legenda je rođena iz 2015. godine koji je zaradio preko 170 miliona dolara na kino blagajnama širom svijeta.

Adonis Creed će morati uskladiti život između osobnih obveza i priprema za sljedeću veliku borbu. Suočavanje s protivnikom svoje obitelji samo ga još više motivira za borbu u ringu. Rocky i Adonis suočit će se sa svojim zajedničkim nasljeđem i shvatiti da ništa nije važnije od obitelji. CREED II će nam pokazati što nas to čini prvacima, i da zapamtimo jednu stvar -  bez obzira gdje se nalazimo, ne možemo pobjeći od svoje prošlosti.

Asterix: Tajna čarobnog napitka (Asterix: The Secret of the Magic Potion) je animirana avantura i nova filmska adaptacija o pustolovinama nepobjedivih junaka koji pred veliko platno dovode cijelu obitelj. U ovoj priči Čudomix odlučuje da je vrijeme za osiguranje budućnosti sela te zajedno s Asterixom i Obelixom kreće u potragu za mladim druidom kojemu može prenijeti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu...

Pored tri nova filmska naslova, na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju kriminalističku akciju Južni vetar sa Milošom Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Draganom Bjelogrlićem u glavnim ulogama, zatim akcionu avanturu Robin Hood u kojoj glavne uloge tumače Taron Egerton i Jamie Foxx,..., te akcioni triler od producenta franšize Fast and Furious - Lovac ubica.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi Grinč, Stopalići i Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu:
www.cinemacity.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije