U Cinema City dolaze 4 nova filma - među njima Aladin i Brightburn!

Radiosarajevo.ba
U Cinema City dolaze 4 nova filma - među njima Aladin i Brightburn!
Foto: Cinema City / Novi filmovi u Cinema Cityju

Od 23. maja Brightburn, Aladin, Stockholmski sindrom i I Sunce je zvijezda su novi naslovi na repertoaru Cinema Cityja.

Brightburn (Brightburn) je naučno-fantastična drama, horor u kojem glavne uloge tumače Elizabeth Banks, David Denman i Matt Jones. U filmu Brightburn filmski vizionar redatelj Čuvara galaksije i The Belko Experiment predstavljaju zapanjujući i radikalni novi žanr:
superjunački horor...

Nakon teške borbe s neplodnosti, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dječaka. Brandon se čini da je sve ono što su Tori i njezin suprug Kyle oduvijek željeli - pametan, talentiran i znatiželjan u otkrivanju svijeta. No kako se Brandon bliži pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori obuzimaju strašne sumnje o svom sinu. Jednom kad Brandon počne reagirati na utjecaj mračnih podražaja, njegovi najbliži se nađu u velikoj opasnosti. Čudotvorno dijete se pretvara u zlog grabežljivca koje nesputano hara Kanzasom.

Aladin (Aladdin) je avanturistička akcija u režiji Guy Ritchiea, a glavne junake ovog Disneyjevog animiranog klasika tumače Will Smith, Mena Massoud, i Naomi Scott.

Uzbudljiva i dinamična adaptacija Disneyjevog animiranog klasika Aladin zanimljiva je priča o šarmantnom sitnom lopovu Aladinu, hrabroj i samozatajnoj princezi Jasmini te duhu iz svjetiljke koji je potencijalni ključ njihove budućnosti. Talentirani redatelj Guy Ritchie donosi nam romantičnu i glazbenu avanturu smještenu u fiktivni lučki grad Agrabah. U glavnim ulogama nalaze se duh koji se pojavljuje iz čarobne svjetiljke šarmantna bitanga Aladin te Jasmina skromna i odlučna prinzeza slobodnog duha.

Stockholmski sindrom (Stockholm) je kriminalistička komedija, drama temeljena na istinitim događajima, u kojoj glavne uloge tumače Noomi Rapace, Ethan Hawke i Mark Strong.

Dvojica naoružanih pljačkaša su 1973. godine u Stockholmu, u razdoblju od pet dana, držali četvero zaposlenika kao taoce. Tijekom tog vremena žrtve su se dobro upoznale s pljačkašima, a po završetku talačke krize su bili toliko emocionalno povezani da su čak stali u njihovu obranu. Događaj je izazvao pažnju tadašnje cjelokupne svjetske javnosti jer su se taoci zbližili sa pljačkašima i okrenuli protiv predstavnika vlasti, što je dovelo do psihološkog fenomena danas poznatog kao Stockholmski sindrom...

I Sunce je zvijezda (The Sun Is Also a Star) je romantična drama temeljena na bestseleru spisateljice Nicole Yoon.

Ova romantiča drama donosi priču o Natashi, djevojci koja vjeruje samo u činjenice i znanstvene dokaze. Nikakvu sudbinu. Nikakve zvijezde. Ne zanosi se snovima koji se nikada ne ostvaruju. Definitivno nije od onih cura kojima se dogodi da nalete na zgodnog dečka na ulici, usred njujorške gužve, i odmah se zaljube u njega. Pogotovo ne u trenutku kada njezinu obitelj očekuje deportacija na Jamajku u idućih dvanaest sati. Zaljubiti se u nepoznatog dečka nikako ne može biti njena priča. Ili?...

Pored tri nova filmska naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniji akcijski triler John Wick 3: Parabellum s Keanu Reevesom i Halle Berry u glavnim ulogama, zatim akcijsku avanturu Osvetnici: Završnica, te komediju Prevaranti u kojoj glavne uloge tumače Anne Hathaway i Rebel Wilson.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su još animirani hitovi Uglydolls, Park čudesa i Korgi: Kraljevski pas velikog srca.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije