Tuborg vas vodi na nastup londonskog DJ-a Marka Knighta

Radiosarajevo.ba
Tuborg vas vodi na nastup londonskog DJ-a Marka Knighta
/ Mark Knight
Mark Knight, cijenjeni londonski house producent i jedan od najpoznatijih DJ-eva koji je sarađivao s mnogim slavnim imenima pop, rock i elektronske muzike, osnivač uglednog labela Toolroom Record-a, dolazi u Sarajevo.

Mark Knight će svirati u petak, 3. marta u Domu mladih Skenderija, gdje će publika, između ostalog, imati priliku čuti kako zvuče njegovi remixi Florence & The Machine’s „You’ve Got The Love” i singl „Your Love“, posljednji veliki uspjesi kojima osvaja top ljestvice.

U karijeri koja se proteže gotovo cijelo desetljeće, Mark nije napustio stranice DJ Mag Top 100 DJ-a radeći sa imenima kao Carl Cox, Jeff Mils i Eric Prydz.

Kao producent Mark je izgradio reputaciju sa izvarendnim hitovima kao što su Man With The Red Face (feat. Funkagenda), Downpipe (feat. Underworld), Beautiful World (feat. Tiesto) i Nothing Matters (feat. Skin).

Za nastup jednog od najpoznatijih DJ-eva na svijetu očekuje se veliko interesovanje, a do željenih karata publika može doći već sada zahvaljujući Tuborgu, koji vam poklanja 10 ulaznica za ovaj spektakularan muzički događaj.

Pažnja! 

Deset najbržih fanova koji se s ključnom riječi Tuborg  jave u inbox portala Radiosarajevo.ba na Facebooku, Tuborg vodi na nezaboravni nastup Marka Knighta, koji će se desiti 3. marta u Domu mladih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije