SUPER ponuda za OK kamp aktuelna do kraja marta

Radiosarajevo.ba
SUPER ponuda za OK kamp aktuelna do kraja marta
Foto: OK fest / Odlična prilika za ljubitelje kampovanja

Svi oni koji još uvijek nisu osigurali svoje mjesto na ovogodišnjem Nektar OK Festu koji će se 12, 13 i 14. jula održati na Tjentištu/NP Sutjeska, imaju priliku da po SUPER cijeni, koja važi do kraja marta, ugrabe svoj paket boravka u festivalskom kampu i prepuste se čarima jednog od najljepših nacionalnih parkova u ovom dijelu Evrope, kao i sjajnom programu koji su i ove godine pripremili organizatori festivala.

Svi ljubitelji kampovanja i odlične zabave za samo 30,00 KM mogu da u okvriru paketa OK kamp osiguraju trodnevni boravak u kampu na Tjentištu uz mogućnost prisustva na svim koncertima koji će se tokom tri festivalska dana održati na tri stage-a. Ukoliko vam je za dolazak na Tjentište potreban i prevoz iz većih gradskih centara u BiH, na raspolaganju vam je opcija Paketa III koji podrazumjeva mjesto u kampu, trodnevne ulaznice i prevoz, po cijeni od 60,00 KM.  Napominjemo da će paket OK kamp (kamp + ulaznica) biti dostupan tokom sva tri dana trajnja festivala, na recepciji OK kampa, po tada važećim cijenama.

Kamperi željni avanture i adrenalinskog doživljaja biće u prilici da uživaju u sadržajima koji se nude u nacionalnom parku, te se oprobaju u planinarskim šetnjama i rafting avanturi na rijeci Tari, vozeći se kroz najdublji evropski kanjon.

Za kampere čiji će izbor biti odlična zabava uz vrhunske izvođače, spremili smo odličan program na Sensation OK stage-u, koji se nalazi u središtu OK kampa, a na kojem će tokom tri festivalska dana nastupiti: Let 3 – Bjesovi – Vojko V – Đorđe Miljenović – Iskaz – M.O.R.T. Naravno, to je samo zagrijavanje za sjajnu zabavu koju nam na Jägermeister main stage-u pripremaju Franz Ferdinand - Dubioza kolektiv - Goblini – Nele Karajlić – Brkovi – Edo Maajka – Partibrejkers – Pips, Chips & Videoclips – Helem nejse.

I to nije sve, očekuje nas još dobre muzike na OK summer stage-u u hladu najvećeg bazena na Balkanu, kao i ostalih pratećih sadržaja, o čemu uskoro donosimo nove infomracije.

Kako do svog paketa za boravak u OK kampu po SUPER cijenama koje važe do kraja marta, saznajte na. Doživljaj festivalske publike koja je bila dio naše OK priče na prethodnom Nektar OK Festu, te kakve utiske nose iz nacionalnog parka Sutjeska pogledajte na linku: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije