Spektakl Amire Medunjanin: Pogledajte čaroliju sa generalne probe

Radiosarajevo.ba
Spektakl Amire Medunjanin: Pogledajte čaroliju sa generalne probe
Foto: Dženan Kriještorac / Proba - Amira Medunjanin
Sve je spremno za sutrašnju čaroliju koju će Amira Medunjanin uz gudački orkestar Trondheim Solistene i svoje stalne saradnike prirediti u sarajevskoj Zetri.

Za potrebe koncerta dvorana Juan Antonio Samaranch dobila je bajkoviti izgled, elegantno "ušuškana" crnim zastorima, uz srebrnu dekoraciju i igru svjetala.

Iako su se organizatori pribojavali da će zbog vrmenskih neprilika gosti iz Norveške imati problema sa dolaskom u Sarajevo, poslužila ih je sreća, muzičari su sretno sletjeli na Sarajevski aerodrom i večeras je održana genralna proba. Stigao je i specijalni gost koncerta koji će s Amirom otpjevati jednu pjesmu u duetu, a reći ćemo samo da se radi o poznatoj regionalnoj zvijezdi.

Zvuk je savršen, a temperatura u Zetri prijatno zagrijana. Sve je spremno za sutrašnji spektakl, a organizator, agencija Star Travel, poručuje da će na dan koncerta biti pušten ograničen broj ulaznica u prodaju na recepciji Zetre od 15 do 19 sati, kao i na servisu kupikartu.ba.

Ekipa portala Radiosarajevo.ba prisustvovala je generalnoj probi i donosimo vam djelić bajke.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije