Repertoar Cinema Cityja bogatiji za četiri nova filmska naslova

Radiosarajevo.ba
Repertoar Cinema Cityja bogatiji za četiri nova filmska naslova
Foto: Cinema City / Novi filmovi od 23. augusta

Slender Man (Slender Man) je horor snimljen prema urbanoj legendi, a pod redateljskom palicom Sylvaina Whitea.

Novi filmovi od 23. augusta - undefinedFoto: Cinema City

Radnja filma odvija se u malom gradiću u Massachusettsu gdje četiri srednjoškolke izvode ritual s ciljem razotkrivanja opasnog Slender Mana. Kada jedna od njih misteriozno nestane, djevojke počinju sumnjati da se radi o još jednoj žrtvi upravo Slender Mana..

Špijun koji me je napucao (The Spy Who Dumped Me) je akciona komedija u kojoj glavne uloge tumače Mila Kunis i Kate Mckinnon.

Novi filmovi od 23. augusta - undefined
Foto: Cinema City

Audrey (Mila Kunis) i Morgan (Kate McKinnon), dvije tridesetogodišnjakinje iz Los Angelesa, nađu se upletene u neočekivanu svjetsku zavjeru, kada se Audreyin bivši dečko pojavi u njihovom stanu s opasnim ubojicama za petama. Njih dvije odmah krenu u akciju, bježeći preko Europe sa šarmantnim britanskim agentom i planom za spas svijeta.

U mrtvom kutu (Blindspotting) je komična drama o dvojici prijatelja Daveedu Diggsu i Rafaelu Casalu koji su ujedno scenaristi i glavni likovi u ovoj zabavnoj priči o prijateljstvu i različitostima.

Novi filmovi od 23. augusta - undefinedFoto: Cinema City

Collin (Daveed Diggs) mora izdržati još tri dana uvjetne kazne kako bi dobio priliku za novi početak. On i njegov problematični, najbolji prijatelj iz djetinjstva, Miles (Rafael Casal), rade u tvrtki za selidbu, ali kada Collin svjedoči policijskog pucnjavi, njihovo prijateljstvo će biti pod velikim iskušenjima, dok se bore s identitetom u susjedstvu u kojem su odrasli.

Meg: Predator iz dubina (The Meg) je naučno-fantastična akcija u kojij glavne uloge tumače akiona zvijezda Jason Statham, Ruby Rose i Rainn Wilson.

Novi filmovi od 23. augusta - undefined
Foto: Cinema City

Kada se međunarodni podvodni centar, kojeg vode kineski znanstvenici, nađe na udaru nepoznate opasnosti a na dnu Marijanske brazde stoji uništena i onesposobljena podmornica, dr. Zhang Suyin, vodeći oceanograf u centru, poziva u pomoć bivšeg pomorskog kapetana i stručnog ronioca Jonasa Taylora (Statham). Jonas Taylor tada ulazi u avanturu koja je ravna samoubojstvu...

Pored četiri nova filmska naslova, na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniji akcijski triler Pravednik 2 sa Denzelom Washingtonom i Pedrom Pascalom u glavnim ulogama, te francusku komediju Moj Briljijantni razvod koji je ujedno i redateljski prvijenac glumice Michele Laroque.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi Bijeli očnjak, Hotel Transilvanija 3 : Praznici počinju i Izbavitelji 2.

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu www.cinemacity.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije