PD Željezničar narednog utorka ispraća izuzetno uspješnu 2017. godinu

Radiosarajevo.ba
PD Željezničar narednog utorka ispraća izuzetno uspješnu 2017. godinu
Planinarsko društvo Željezničar će u utorak, 19. decembra 2017. godine s početkom u 19 sati u kinu Kriterion organizirati druženje pod simboličnim nazivom "Doviđenja 2017., dobrodošla 2018".

"PD Željezničar se tako želi zahvaliti svim članovima, prijateljima i ostalim dobrim ljudima koje povezuje planina, ljubav prema prirodi i aktivnosti u kojima uživamo.

S obzirom na to da se bliži kraj jedne sadržajne i krajnje turbulentne godine, koju je obilježilo mnoštvo planinarskih tura po BiH, Crnoj Gori i Hrvatskoj, ali i drugo izdanje Vučko trail-a, što je za nas sve bio vrhunac godine, kroz kratki presjek dešavanja iz 2017. godine, pokušat ćemo sabrati dojmove i emocije, te lagano krenuti sa zagrijavanjem atmosfere za iduću - 2018. godinu", kažu iz Planinarskog društva Željezničar.

Planinarsko društvo Željezničar će na druženju predstaviti plan i program rada za 2018. godinu. Fokus će opet biti na Vučko trailu, koji će se održati 23. juna 2018. godine na Bjelašnici i Visočici. Oni koji nisu članovi moći će se učlaniti, dok će oni koji su članovi moći produžiti svoju članarinu.

Iz PD Željezničar kažu kako su svi dobrodošli i pozivaju na ugodno planinarsko druženje u jednoj pozitivnoj i toploj atmosferi, koliko to decembar bude dopustio.

"Dress code nalaže gojzerice i kape, a najbolja kombinacija bit će nagrađena", poručili su iz PD Željezničar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije