Festival 365: Severina sutra izlazi pred publiku na Jahorini

Radiosarajevo.ba
Festival 365:  Severina sutra izlazi pred publiku na Jahorini

Severina Kojić, jedna od najvećih zvijezda domaće muzičke scene nastupit će sutra, 29. juna na „Festivalu 365“ na Jahorini i otvoriti novu ljetnu sezonu, koja već obećava vrhunsku zabavu na ovoj planini.

Dan kasnije sve posjetioce zabavljat će poznati splitski pjevač i kantautor Petar Grašo i popularna beogradska grupa Lexington bend.

"Sva tri koncerta bit će održana u zatvorenom prostoru, tako da u slučaju kiše neće biti prepreke da se koncerti održe", poručuju organizatori.

Vizija Omladinskog centra Jahorina je da tokom cijele godine svim gostima pruži dobru zabavu, pa će program ljetne sezone biti podjednako dobar kao i za proteklu, najuspješniju zimsku sezonu ikada. Ljetni festival koji se po prvi put održava na Jahorini, planiran je da postane tradicionalni dio ponude olimpijske ljepotice, a sudeći po trenutnom interesovanju regionalnog tržišta, ljeto na Jahorini bit će nova osvježavajuća i zanimljiva destinacija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije