Otvorena vrata Gym Grande Championa: Poklon građanima sedam dana treninga

Promotivni tekst
Otvorena vrata Gym Grande Championa: Poklon građanima sedam dana treninga
Foto: Radiosarajevo.ba / Gym Grande Champion
Vrata Gym Grande Champion, najvećeg i najopremljenijeg sportskog centra za funkcionlani trening u BiH, svečano su otvorena tokom vikenda.

Na svečanom otvorenju pojavio se veliki broj članova i gostiju koji nisu krili oduševljenje otvaranjem ovog novog objekta. Budući da u današnje vrijeme većina ljudi vodi sedentaran način života, potreba za vježbanjem veća je nego ikada.

Vlasnik i trener Gym Grande Champion, Nedim Babić rekao je kako je ovo najveći sportsko rekreativni kompleks koji za cilj ima da našim sugrađanima ponudi novo mjesto koje će doprinjieti unapređenju njihovog zdravlja i fizičke aktivnosti.

Kako bi mnogima omogućili da se upoznaju sa funkcionalnim treninzima, novootvoreni sportski centar GRANDE CHAMPION organizira SEDMICU BESPLATNOG TRENINGA.

Svi grupni treninzi su besplatni uz neograničen broj posjeta. Pored treninga imati ćete priliku da se besplatno posavjetujte kako o treningu, tako i o ishrani. Bez obzira na nivo Vašeg znanja i fizičke spremnosti, sistem treninga će biti prilagođen Vama, uz nadzor edukovanih trenera.

Novootvoreni sportski centar GRANDE CHAMPION je nastavak sportske priče kluba Champion, koji je najmasovniji klub grupnih treninga u BiH sa preko 300 članova.

GRANDE CHAMPION predstavlja najveći i najopremljeniji centar funkcionalnog treninga u BiH, gdje pored grupnih treninga za muškarce i žene, imate školu sporta za djecu, pilates, samoodbranu i druge interesantne trening programe.

Uz sve to možete se osvježiti u prelijepom ambijentu Healthy bara, dok se Vaš najmlađi član porodice igra u igraonici.

Grande Champion se nalazi u ulici Džemala Bijedića 156, kod GRASA.

Za sve informacije i prijave na FB stranci Gym Champion, Instagramu, web stranici ili direktno na broj 062 587 267.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije