Otvoren četvrti OK Fest: Bezgranična zabava u Nacionalnom parku Sutjeska

Radiosarajevo.ba
Otvoren četvrti OK Fest: Bezgranična zabava u Nacionalnom parku Sutjeska
Više od 30.000 mladih ljudi očekuje se da će posjetiti četvrti po redu Nektar OK Fest koji se održava od 30. juna do 3. jula na Tjentištu u blizini Nacionalnog parka Sutjeska, a njih će zabavljati sama krema rock i zabavne muzike iz BiH i regiona.

 

Prema riječima PR menadžerice Nektar OK Festa Karoline Karalić, publika će ove godine uživati u muzici na tri stagea - Jägermeister Main stageu, “OK stageu“ u „OK kampu“ i na novom „Summer stageu“ koji se nalazi pored bazena“.

Zvijezda prve večeri svakako će biti Josipa Lisac, a gostovat će i legendarni bend Disciplina Kičme, te Del Arno band.

“Kao i uvijek, nabolja zabava rezervisana je za “OK kamp” i “OK stage” na kojem će nastupiti “Straight Jackin” – “Justin's Johnson”. Zabave neće manjkati i na “Summer stage”-u koji se nalazi pored bazena i gdje će posjetioci uživati u elektronskoj muzici uz Nebs Jack i G.Edd a za after party u „OK Stage“-u biće zadužen Koyote”, rekla je Karalić.

Za ljubitelje filmske umjetnosti večeras će u „OK cinema“ zoni biti prikazan film “Sing Street”.

Banjalučka pivara i ove godine odlučila je partnerski podržati „Nektar OK fest“, a tu su još i MTEL, Huawei i Addiko Bank.

Kako je izjavila PR menadžerica Banjalučke pivare Milka Stanivuković, Nektar OK Fest ima društveno odgovornu notu, jer želi očuvati i promovirati sve ljepote Nacionalnog parka Sutjeska.

Glasnogovornica MTEL-a Milica Stojaković kazala je da je ova kompanija svjesna značaja OK festa i promocije festivalske kulture, zbog čega je i podržala ovaj projekat.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije