Otkrivamo: Zašto su se danas Sarajevom kotrljale bačve?

Radiosarajevo.ba
Otkrivamo: Zašto su se danas Sarajevom kotrljale bačve?
Foto: VIA Media / Jameson bačve iznenadile građane Sarajeva
Sve građane koji su se ove subote odlučili prošetati jednom od najpoznatijih ulica glavnog grada naše zemlje, iznenadilo je jako veselo iskustvo.

Grupa momaka je Titovom ulicom kotrljala velike bačve!

"Iznenađeni prolaznici su ovaj neobičan događaj zabilježili i na svojim društvenim mrežama, pa se šuškanje o "kotrljajućim bačvama" ubrzo proširilo i po virtualnom svijetu", saopćeno je iz agencije VIA Media. 

Naša redakcija je odlučila istražiti priču koju kriju „kotrljajuće bačve“ i otkrila da je povod svega nadolazeći Jameson party.

Jameson bačve iznenadile građane Sarajeva - undefined

Jameson bačve iznenadile građane Sarajeva      Foto: VIA Media

Kako saznajemo, u bačvama se nalazio najbolji irski viski koji će zagrijati atmosferu na Jameson zabavi idućeg petka.

Kao uvod u prazničnu atmosferu, 23.11., John Jameson organizuje jednu od svojih poznato dobrih zabava u obnovljenom kultnom kinu Imperijal, te tako nastavlja priču njegovog oživljavanja.

Pored neuobičajene najave, sve goste očekuje i sasvim drugačije iskustvo. Tako će u ambijentu kultog kina Imperijal, domaćin eventa biti glumac Kemal Čebo, a pored sjajne hrane, viskija i vrhunskih koktela, prisutne će zabavljati i posebno odabran bend.

Jameson bačve iznenadile građane Sarajeva - undefined

Sprema se veliki Jameson Whiskey party     Foto: VIA Media

Za sve muškarce tu je Alen i njegov "Alen's Barbershop" tim koji će, samo za ovu priliku, na samom eventu sređivati bradu i brkove svim muškarcima, kako bi bili sigurni da je kompletan ugođaj i uživanje u vrhunskom viskiju neometano.

Svi koji danas nisu uspjeli uhvatiti svoju pozivnicu za ovu nezaboravnu zabavu, još uvijek imaju šanse kod nekog sa liste neustrašivih i inspirativnih party ambasadora: Srđan Radanović, Edvin Kalić, Radoš Jovanović, Jaan Amir Alić, Haris Sarajlić, Adnan Čomor, Adnan Goro, tattoo studio Mustre i Šare, The Brew Pub ili na službenom Jameson Instagram profilu.

Jameson is back in town i časti pićem, a sve govori u prilog tome da nam zaista donosi i zabavu godine, dodaje se u saopćenju.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije