Kamp / Nektar OK Fest 2019: Tjentište je mjesto najbolje zabave i provoda

01. 04. 2019. u 10:54:00 Sponzorisani tekst

Shares:0

Iako nas od šestog po redu Nektar OK Festa dijele tačno 103 dana, najvjernija festivalska publika - kamperi, već je uveliko osigurala svoje pakete za boravak u OK kampu na Tjentištu.

Mnogobrojni ljubitelji prirode, muzike, te posebne atmosfere i ambijenta koji se može osjetiti samo na Tjentištu 12,13. 14. jula, iskoristili su posebne pogodnosti i niže cjene u okviru EXTRA i SUPER ponude i obezbjedili svoje mjesto u festivalskom kampu.

Svi oni koji to nisu učinili, nemaju razloga za brigu jer u OK kampu mjesta ima dovoljno za sve. Paketi OK kamp (kamp + ulaznica) po cijeni od 35 maraka i paket III (kamp + ulaznica + prevoz iz većih gradskih centara u Bosni i Hercegovini do Tjentišta i nazad) po cijeni od 70 maraka po osobi, i dalje su u ponudi.

Organizator će i ove godine vrata kampa otvoriti dan ranije 11. jula od 12 sati, a recepcija kampa biće „ažurna“ 24 sata za sve one koji se odluče da na Tjentište dođu i smjeste se u kampu za vrijeme trajanja festivala.

Zbog velikog interesovanja i velikog broja upita za adrenalinski doživljaj raftinga na Tari ili planinarenja do Trnovačkog jezera, svi kamperi imaće mogućnost da u OK kampu izaberu jednu od ovih aktivnosti.

Za vrhunsku atmosferu na Sensation OK stageu u kampu tokom tri festivalska dana pobrinuće se Let 3BjesoviVojko VĐorđe MiljenovićIskazM.O.R.T.

Nakon zagrijavanja u dnevnom programu, publika se prepušta vrhunskim izvođačima i bendovima koji ih čekaju na Jägermeister main stageu: Franz Ferdinand - Dubioza kolektiv - GobliniNele KarajlićBrkoviEdo MaajkaPartibrejkers - Pips, Chips & Videoclips Helem nejse.

Ako želite da osjetite potpunu festivalsku atmosferu, od prvog jutarnjeg buđenja pod planinskim masivima i uz šum bistre vode Sutjeske, pa sve do odličnih afterpartija na kojima se zabavljamo do kasno u noć, OK kamp je pravo mjesto za vas.

Dašak atmosfere iz kampa pogledajte na videu https://www.youtube.com/watch?v=c_AfoJIuhtE&feature=youtu.be

Uz Nektar OK Fest su prijatelj festivala kompanija m:tel i Addiko banka, Banka partner festivala.

NEMA KOMENTARA