Najvrednije nagrade do sada na turniru za sve gamere u BBI centru

Radiosarajevo.ba
Najvrednije nagrade do sada na turniru za sve gamere u BBI centru
Peti turnir na Playstation 4 konzolama FIFA 2018 u organizaciji lidera u prodaji gaming opreme u BiH Target shopa bit će organiziran 3. decembra u BBI Centru u Sarajevu.

Iz Target shopa pozivaju sve zainteresovane da se prijave i učestvuju na turniru koji će se održati na etaži -1.

Maksimalan broj učesnika je 80. Prijave su moguće u samoj radnji Target shopa Sarajevo (BBI centar, etaža -1) do 03.12.2017. ili ranije u slučaju prijave maksimalnog broja učesnika.

Takmičari će biti podijeljeni u 8 grupa i igrat će na TV ekranima 42" TESLA. Svaka grupa će imati svoj gamer kutak, mogućnost da pokaže svoje vještine i bori se za jednu od nagrada.

Ove godine Target shop je u saradnji sa svojim sponzorima obezbijedio mnoga iznenađenja i najvrednije nagrade do sada, a ukupan nagradni fond je oko 4000 KM.

Najveće iznenađenje, kako za učesnike tako i posjetioce samog turnira, definitivno će biti gostovanje najpopularnijih youtubera u BiH - Nedima i Vanimyija!

Nagrade:
1. Mjesto - PlayStation 4 PRO (sponzor Sony PlayStation)
2. Mjesto - Tesla TV 49” 49S306 (sponzor TESLA)
3. Mjesto – Lenovo Tastatura GX30K04088 + Gaming Ruksak GX40L16533 (Sponzor Lenovo)
4. Samsung Mobitel J3 2017 (Sponzor Samsung)

Pored glavnih nagrada, Target je obezbijedio nagradne igre za tokom cijelog turnira koje će biti podijeljene najsretnijim učesnicima i gledaocima turnira.

"Posjetite peti turnir i bez obzira da li ste učesnik ili posjetilac, dobro se zabavite i osvojite vrijedne nagrade koje su vam omogućili Target shop i sponzori turnira.
PS4 Turnir Fifa 18 će ispratiti medijski partner i pokrovitelj turnira Radiosarajevo.ba", naveli su iz Targeta.

Informacije o grupama, terminima i ostalim detaljima možete saznati putem Facebook fan stranice Target shopa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije