Marko Puljiz i Andrija Dabanović nastupaju u Monumentu

Marko Puljiz i Andrija Dabanović nastupaju u Monumentu
Klub Monument vas poziva na večer BiH – CG stand up komedije „Jarane, makse jadan“ 20.01.2018 u 22:00h.

Jedan od najboljih BiH komičara, jaran s Al'Paš'nog, Marko Amela Puljiz nakon dugo godina se vraća u mahalu. "Poslije dva miliona kilometara, 65.000 nastupa širom planete i preko 40 godina staža u stand up komediji, ovaj priznati 33-godišnjak donosi pregršt pozitive i smiješnih crnjaka koje jedva čeka da podijeli pred svojom rajom." 

Andrija Dabanović, svjetski priznati komičar, prvi i posljednji takav u Podgorici počinje da gradi stand up karijeru širom regiona i prvi je komičar koji je ikada nastupio na Marsu. Svoj prvi uspješan nastup u Sarajevu želi da ponovi spreman na stari dobri sarajevski „'ta će on!?“ momenat. 
Obojica u tandemu spremaju „best of“ materijale i friške priče o vezama, ljubavima, kompleksima, seksu, parama, zdravlju, apoteci, babama i kamatašima. Napumpani pozitivnom tremom Marko i Andrija obećavaju ili preko sat i po 
smijeha ili nepopravljivi fijasko kojeg će se sjećati u suzama grcajuć u položaju fetusa svakog petka naveče kad ih niko ne zove u grad jer nemaju prijatelja... ili sat i po smijeha... 

Ulaznica je 5km, a informacije i rezervacije na fb profilu kluba Monument  i na telefone 033 209 660 i 061 558 884

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije