Ljeto puno zabave: Severina otvara "Festival 365" na Jahorini

Radiosarajevo.ba
Ljeto puno zabave: Severina otvara "Festival 365" na Jahorini
Olimpijski centar Jahorina bit će ovog ljeta domaćin prvog ljetnog planinskog festivala pod nazivom „Festival 365“.

Tokom tri festivalska dana, od 29. juna do 01. jula 2018. godine, Festival 365 će okupiti troje vodećih regionalnih izvođača, a posjetiocima pružiti i šest dodatnih zabavnih aktivnosti, poput trka prijateljstva i interaktivnih zabavnih dešavanja za porodice i najmlađe.

U petak, 29. juna Festival 356 otvorit će jedna od najvećih zvijezda regiona, Severina, koja obećava nezaboravni provod na ovoj olimpijskoj ljepotici, dok će u subotu 30. juna goste zabaviti Petar Grašo i Lexington bend, za čije se nastupe već traže dodatne karte.

Tokom cijele ljetne sezone, svi posjetioci će moći da uživaju u panoramskoj vožnji šestosjedom, šetnji i vožnji biciklima, kao i spuštanju tjubing stazom.

Olimpijski centar Jahorina odlučio je da, nakon najuspješnije zimske i proljetne sezone ikada, i ljetnu sezonu učini podjednako atraktivnom za zaljubljenike u ljetni planinski turizam, u čemu, ako je suditi po interesovanju za Festival 365, i uspijeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije