Ledena Jagermeister avantura nastavlja se na olimpijskoj Jahorini

Radiosarajevo.ba
Ledena Jagermeister avantura nastavlja se na olimpijskoj Jahorini
Jägermeister / Ledena avantura na Jahorini
Ako ste ljubitelj skijanja i zimskih sportova i uživate u našim prekrasnim skijalištima, Blidinju, Jahorini, Bjelašnici, sigurno ste primijetili veselu, narančasto-crnu ekipu koja je na after ski partyima donijela val pozitivne energije.

Ledena zona, kako i priliči uvijek savršeno ohlađenom Jageru na -18 stepeni, donijela je mnoštvo zanimljivih sadržaja na najpoznatijim skijalištima u našoj zemlji, a posjetitelji su u društvu Jageretta uživali u hladnim shotovima posluženim u minijaturnim bočicama, ali i ukusnom toplom punču naziva Wintermeister.

Otporna na minuse, baš kao i Jager boca, vesela narančasto-crna karavana nakon turneje po skijalištima zaputila se na olimpijsku ljepoticu Jahorinu, noseći sa sobom mnoga iznenađenja koja čekaju posjetitelje najiščekivanijega glazbenoga festivala sezone, u režiji Exit ekipe iz Novoga Sada– Festivala 84.

Velika medijska pozornost, popunjeni smještajni kapaciteti te velika potražnja za ulaznicama obećavaju nezaboravan spetakl.

"Pred nama je bio velik izazov – uklopiti se u lijepu prirodu Jahorine i istovremeno u ozračje vrhunskog festivala, stoga smo za posjetitelje Festivala spremili posebne Jager zone, dnevne na snijegu i večernju u sklopu Main stage šatora. U dnevnoj zoni , na terasi restorana Koliba i kod hotela Vučko, uz neizostavne Jagerette, posjetitelji će biti u prilici pored Jagera kušati i naš specijalni punč odličnoga okusa, Wintermeister. Večernja zona, smještena uz glavnu pozornicu, bit će savršeno mjesto za druženje s ekipom. Uz ledeno hladan Jager shot ili odličan mixer s premium sokovima, užitak u izvedbi svjetskih i domaćih imena muzičke scene, bit će potpun. Pored toga, posjetitelji će u Jager zonama, osim nezaboravnih uspomena, kući ponijeti i neke od nagrada koje smo pripremili", otkrila je Kristina Naletilić, brand managerica Jagermeistera u Bosni i Hercegovini.

Najkreativniji fanovi su već sad putem društvenih mreža brenda osvojili ulaznice.

Ostalo je još malo vremena, do početka najiščekivanijeg muzičkog festivala.

Jeste li spremni?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije