Internet marketing: Miroslav Varga održat će predavanje o Google Ads

Radiosarajevo.ba
Internet marketing: Miroslav Varga održat će predavanje o Google Ads
Foto: ACADEMY387 / Miroslav Varga ekspert za Google Ads

 Certifikovani Google Ads trener i jedan od vodećih regionalnih stručnjaka za Google Ads platformu, Miroslav Varga, stiže u ACADEMY387, gdje će održati dvodnevnu radionicu pod nazivom “Kako praviti efikasnije Google Ads i internet marketing kampanje”.

Varga iza sebe ima na stotine uspješnih Ads kampanja i polaznike radionice upoznat će sa ovom platformom, kao i sa načinima na koje je mogu koristiti za promociju svog biznisa, saopćila je ACADEMY387.

Iskustvo predavača uključuje i kampanje koje su imale klik od više od 200 dolara, dok su cijene kampanja na našem tržištu i dalje znatno niže – čak i za više od 1.000 puta.

Pored pristupačnih cijena, Google Ads nudi brojne pogodnosti i itekako je koristan alat, koji uz pravilnu upotrebu omogućava vrhunske rezultate uz svaki budžet.

Izuzetno zadovoljstvo polaznika njegovih radionica potvrđuju i recenzije koje uključuju tvrdnje poput “odložila bih datum vjenčanja zbog Varginih predavanja“, kao i vrlo transparentni screenshotovi rezultata kampanja nakon primjene znanja stečenih na radionicama.

Radionica koju organizuje ACADEMY387 namijenjena je marketing menadžerima, agentima u prodaji i marketingu, te vlasnicima i direktorima malih i srednjih preduzeća koji traže nova tržišta i kupce.

Tokom prvog dana, fokus će biti stavljen na osnove internet marketinga, istraživanje tržišta i načine na koje je moguće doći do kupaca, dok će polaznici u toku drugog dana imati priliku bolje se upoznati sa Google Ads platformom.

Radionica će biti održana u prostorijama ACADEMY387, Maglajska 1 na Marijinom Dvoru u petak, 5. oktobra 2018. godine od 10.00 do 16.00 sati i subotu, 6. oktobra od 10.00 do 16.00 sati. Moguće je prijaviti se na oba, ili samo na jedan dan radionice.

Broj prijava je ograničen, a zainteresovani učesnici se trebaju prijaviti putem sljedećeg linka:

http://www.academy387.com/program/kako-praviti-efikasnije-google-ads-internet-marketing-kampanje

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije