Biće špica svirka / Helem nejse koncertom u Undergroundu najavljuje drugi studijski album

06. 03. 2019. u 15:24:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Nakon nekoliko uspješnih Red Bull Raplika Hip hop nights u Sarajevu,  Red Bull Music vas poziva da dođete u subotu, 9. marta sa početkom u 21.00 sat, na koncert karizmatične sarajevske grupe Helem nejse. Svirka će se održati u Clubu Underground i zvanično okončati turneju „Dženo“ koja je startala u maju prošle godine, u sklopu koje su odsvirali preko 30 koncerata širom regije.

„Kao i svaki put dosad, koncert grupe Helem nejse biće prepun iznenađenja, zanimljivih gostiju, a ovu priliku ćemo iskoristiti da svim ljudima koji dođu, onako sa stejdža, saopštimo tačan datum izlaska našeg drugog studijskog albuma. Pozivamo sve naše dobre helemnejskinje i helemnejsovce da dođu u Under i pripreme koljena na skakanje, jer sprema se ozbiljan crvenožutozeleni dernek“ – kratko su kazali momci iz Helem nejse.

Helem nejse je omladinska organizacija koja se bavi radijom, teatrom i muzikom. Iza sebe imaju preko 160 radijskih emisija, preko 50 igranja predstave „Sarajevski Dani terorizma“ u Kamernom teatru 55, objavljen jedan muzički album „Go u gostima“, te nekoliko singlova za predstojeći album, koji je na putu da ugleda svjetlo dana.

Upad na koncert košta 5 KM sa uključenom konzumacijom.

NEMA KOMENTARA