Galija u punom sastavu na koncertima u Sarajevu i Mostaru

Radiosarajevo.ba
Galija u punom sastavu na koncertima u Sarajevu i Mostaru
0 / Galija

Bend Galija je nakon 8 godina objavio novi album. Opterećen naslijeđem instant hitova kao ”Digni ruku”, ”Kotor” ili ”Još uvek sanjam”, Neša Milosavljević se odlučio da, poslije 40 godina karijere, zatvori krug i vrati se korijenima, kompleksnijem sympho rocku. Hrabar je to čin, jer druga je danas publika. Osim što je produkcijski odličan i autorski uravnotežen, album je upravo zbog te odlučnosti i vjerovanja u sebe, bez trendovskog podilaženja, zaslužio ulazak u probrane.

Grupa Galija će stare i nove hitove izvesti na dva konceta - 12.04.  u Sarajevu u klubu Cinemas Sloga u 21:00 h, i u Mostaru 13.04. Gu dvorištu OKC Abrašević u 21:00 h.

Karte su u prodaji na prodajnim mjestima za Sarajevo: Sloga, biletarnica BKC i plato Skenderija (prvih 200 karata - 12 KM, redovna cijena 15 KM, VIP na stageu kod benda 20KM i grupna karta za 4 osobe i sa rezervacijom stola po zelji 70 KM).

Prodajna mjesta za Mostar: OKC “Abrašević” Mostar i u trafici na Rondou (prvih 200 karata – cijena 12 KM, redovna cijena 15 KM).

Pogledajte i poslušajte i novu pjesmu grupe Galija niže...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije