dRUMELODY i gosti obećavaju lud provod u Monumentu

Radiosarajevo.ba
dRUMELODY i gosti obećavaju lud provod u Monumentu
Za sve ljubitelje kvalitetne elektro muzike sarajevski dRUMELODY najavljuje svoju prvu svirku u Sarajevu, u ponedjeljak 14. augusta u klubu Monument, s početkom u 22 i 30 sati.

Poslije nedavne promocije vinyl album “Aero” dRUMELODY je objavio novi video singl “Freedom is dead”, koji je svojevrsna najavala sarajevskog electro live party-ja. Od dRUMELODY- ja smo navikli na drugačiji, multimedijalni doživljaj i tako će biti i ovog puta.

Ovaj put nastupaju s pojačanjem,predstavnicima nove sarajevske elektro scene bendom New folder i DJ-ima A Skitzo i Genetics Grooves Guru.

“Naučno je dokazano da čovjek tokom plesa osjeća čistu, izvornu sreću. Dođite i garantujemo vam nekoliko sata ekstatične sreće uz vrhunsku muziku i zvuk”, kazao je lider benda Berin Tuzlić. Sarajevski koncert dRUMELODY-ja je nastavak uspješnog niza sa Tabor festa u Desinić dvorcu, Ljubljane u Gala Hala klubu i Tirane, Destil klub.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije