Dolazi nam Svemirko

Radiosarajevo.ba
Dolazi nam Svemirko
Emo-macho pop bend Svemirko premijerno nastupa u Banja Luci i Sarajevu.

Svemirko trenutno nastupa diljem zemalja bivše Jugoslavije, gdje promovira
svoj drugi studijski album naslovljen "Tunguzija". U Bosni i Hercegovini premijerno će predstaviti svoje nove i stare hitove u Banja Luci u petak 9. 11. u Žiža baru, te u Sarajevu u subotu 10. 11. 2018. godine u AG Clubu.

Aktualnom albumu "Tunguzija" objavljenom 1. 6. 2018. prethodio je debitantski studijski album "Vanilija" iz 2017. godine s kojim je Svemirko u relativno kratko vrijeme stekao veliku naklonost slušateljica i slušatelja diljem Balkana, kao i odobravanje i pohvale od strane kritike.

"Vanilija" se 2017. godine pronašla na preko 20 top-lista najboljih albuma godine, a pjesme s nje vrtile su se diljem svijeta, od američkog KEXP radija, preko Europskih pa sve do radijskih postaja u zemljama na dalekom istoku. Upravo tamo gdje "Vanilija" završava, "Tunguzija" nastavlja i donosi niz novih pjesama s fantastičnim melodijama i aranžmanima, neshvaćenu živopisnu poeziju i aromatične ritmove noći i dana.

Ova tagajoga skupina suvremenih vračeva unatrag je godinu dana postala jedna od najzanimljivijih koncertnih atrakcija, stoga nemojte propustiti spomenuta dva nadolazeća nastupa Svemirka u Bosni i Hercegovini, tko zna kada ćete imati priliku ponovo ih vidjeti uživo u vašem gradu.






Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije